Overslaan en naar de inhoud gaan

Huishoudhulp met dienstencheques in Kortenberg

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen

Info

Openingsuren

  • Maandag: Voormiddag gesloten// Namiddag 13u30-17u30
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: Op afspraak
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: Op afspraak

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vraag hier je huishoudhulp met dienstencheques in Kortenberg aan

In Kortenberg helpt Glax jou graag aan een huishoudhulp met dienstencheques. Onze huishoudhulpen bieden een helpende hand aan bij het poetsen van jouw woning, het strijken van je was, het koken van jouw maaltijd of het in huishalen van jouw boodschappen. 

Op zoek naar een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulpen met dienstencheques in Kortenberg? Dan zit je bij Glax aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij van de allerbeste dienstverlening verzekerd bent. Dankzij de dienstencheques is dit ook mogelijk aan een voordelig uurtarief, en daarbovenop geniet je achteraf ook nog eens van een belastingvoordeel.

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vraag dan hier jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Zodra wij jouw vraag gekregen hebben, nemen we contact op en zorgen we voor een huishoudhulp.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.