Overslaan en naar de inhoud gaan
Kom jij ook naar onze jobdag op 1/12? Bekijk hier meer informatie.

Huishoudhulp met dienstencheques in Lommel

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen
  • Geen extra kosten

Info

Openingsuren

  • Maandag: op afspraak in de voormiddag// 13u30-17u30
  • Dinsdag: 8u30-12u30//13U30-17U30
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 8u30-12u30//13u30-17u30
  • Vrijdag: gesloten

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vanuit het kantoor in Lommel beantwoorden we ook uw vragen voor Tessenderlo, Bree, Geel en Mol.

Huishoudhulp met dienstencheques in Lommel

Wil je graag een betaalbare huishoudhulp met dienstencheques inschakelen? Dan is Glax jouw ideale partner. Onze huishoudhulpen helpen je graag om jouw huishoudelijke takenpakket te verlichten. Poetsen, strijken, koken of boodschappen doen. Jij bepaalt zelf welke taken je aan jouw huishoudhulp overlaat. 

In Lommel een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques vinden, is kinderspel dankzij Glax. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid, zodat jij zorgeloos je herwonnen vrije tijd naar wens kan besteden Ook het kostenplaatje vormt geen obstakel, want dankzij dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief, waarbij je daarbovenop ook nog eens van een belastingvermindering geniet.

Hoe vraag je nu een huishoudhulp met dienstencheques aan? Ook dat is eenvoudig. Dat kan hier meteen door de aanvraag even in te vullen. Bepaalde voorkeuren, wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, mag je gerust ook in je aanvraagformulier meegeven. Wij houden graag rekening met jouw wensen. Tot binnenkort!?

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.