Overslaan en naar de inhoud gaan
Kom jij ook naar onze jobdag op 1/12? Bekijk hier meer informatie.

Huishoudhulp met dienstencheques in Rijkevorsel

Waarom kiezen voor Glax?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Betrouwbare huishoudhulpen
  • Geen extra kosten

Info

Openingsuren

  • Maandag: 8h30-12h30 //namiddag op afspraak
  • Dinsdag: 8h30-12h30 //namiddag op afspraak
  • Woensdag: 8h30-12h30 //namiddag op afspraak
  • Donderdag: op afspraak
  • Vrijdag: op afspraak

Vraag hier je huishoudhulp aan

Velden met een (*) zijn verplicht.

Vraag een huishoudhulp met dienstencheques in Rijkevorsel aan

Op zoek naar een huishoudhulp met dienstencheques in Rijkevorsel? Dan ben je bij Glax aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen helpen je hierbij met veel plezier. Strijken, poetsen, koken of boodschappen doen. Zij nemen je de meest tijdrovende of vervelende klusjes allemaal moeiteloos uit handen.

Met Glax haal je een betrouwbare, gekwalificeerde huishoudhulp met dienstencheques in huis. Alle huishoudhulpen worden zorgvuldig door ons gescreend en opgeleid om je optimaal bij te staan bij alle huishoudelijke taken. Wil je graag van die stapel was af of kom je graag in een proper huis met goedgevulde koelkast thuis? Dit kan allemaal. En dankzij de dienstencheques is dit mogelijk aan een voordelig uurtarief. Daarbovenop zijn de dienstencheques ook fiscaal aftrekbaar. Wat een luxe!

Kan je niet wachten om hulp in huis te halen? Vraag hieronder dan jouw huishoudhulp met dienstencheques aan. Of bel ons even of kom langs in ons kantoor of maak een afspraak.

Heb je bepaalde voorkeuren wat betreft het aantal te presteren uren of eventueel bepaalde voorkeurdagen, vergeet niet dit aan te geven. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

 

Werken als huishoudhulp?

Ben je op zoek naar een job met toekomstperspectief? Dan zit je als huishoudhulp binnen het systeem van dienstencheques bij Glax aan het juiste adres. Bovenop een vast contract bieden wij een aantrekkelijk loon, een job dichtbij huis en uurroosters op maat. Tot jouw takenpakket als huishoudhulp behoren poetsen, strijken, koken en boodschappen doen. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu vrijblijvend contact op met ons.